Familie Verhoken uit Oudenaarde

Familie Verhoken uit Oudenaarde

"Nu we zo'n mooie keuken hebben, aperitieven we nooit meer in de zetel."

Het lijkt een voor de hand liggende keuze om een keuken aan te kopen bij de firma waar je werkt. Toch was dat niet de doorslaggevende factor om onze droomkeuken bij DSM af te nemen. Wel de kennis van de materialen, de kwaliteit, de familiale bedrijfssfeer en de manier waarop klanten worden verder geholpen. Ik sta volledig achter het product en de werking binnen DSM. Het is een uniek gevoel dat zoveel collega's hebben meegeholpen aan het realiseren van onze droomkeuken. Nu we zo'n mooie, nieuwe keuken hebben, aperitieven we nooit meer in de zetel.

ANDERE REALISATIES DIE JE MISSCHIEN OOK LEUK VINDT

JE DSM KEUKEN IN 5 EENVOUDIGE STAPPEN

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies. Al uw vragen worden beantwoord.

Eén van onze 25 keukenstylisten komt bij u thuis en zorgt voor een feilloze opmeting van uw keuken.

Wij laten niets aan het toeval over. Alle details van je keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

We beschikken over een eigen service en opvolgingsdienst. Je persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

En dan is het aan jou. Vanaf nu luidt de boodschap: 24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

VIND EEN TOONZAAL

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties. Je kan er rustig en vrijblijvend heel veel inspiratie sprokkelen. Heb je al concretere plannen, vertel ons wat je dromen zijn en we bekijken samen hoe we die best kunnen waarmaken.

Download je DSM inspiratieboek

Landelijk, eigentijds warm of strak modern? Bekijk onze verschillende stijlen, materialen en uitvoeringen

Download