Familie Vanhoutven uit Betekom

Familie Vanhoutven uit Betekom

"Een grote ruimte vraagt om extra hulp en ideeën voor de invulling ervan"

Een grote ruimte met veel potentieel vroeg om extra hulp en ideeën voor de invulling ervan. Mijn man is een tuinaannemer. We wilden een mooie keuken met veranda die uitgeeft op de tuin. Zo klopt het plaatje voor ons helemaal. We spenderen heel veel tijd in de keuken samen met ons twee zoontjes. De keuken is een plek waar we alle dagen in vertoeven, praten over de dag en samen afwassen. Hoewel we een vaatwasmachine hebben, gebruiken we die zelden. We zijn graag in de keuken. Het is onze ‘leefkeuken’. Tijdens onze afspraken maakte de keukenadviseur veel tijd voor ons vrij om aan al onze wensen te voldoen. We apprecieerden dit ten volle. Ook de vriendelijke ontvangst in de toonzaal en behulpzaamheid tijdens de hele aankoop is op en top. Wij zijn fan. Bedankt voor de mooie keuken!

ANDERE REALISATIES DIE JE MISSCHIEN OOK LEUK VINDT

JE DSM KEUKEN IN 5 EENVOUDIGE STAPPEN

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies. Al uw vragen worden beantwoord.

Eén van onze 25 keukenstylisten komt bij u thuis en zorgt voor een feilloze opmeting van uw keuken.

Wij laten niets aan het toeval over. Alle details van je keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

We beschikken over een eigen service en opvolgingsdienst. Je persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

En dan is het aan jou. Vanaf nu luidt de boodschap: 24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

VIND EEN TOONZAAL

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties. Je kan er rustig en vrijblijvend heel veel inspiratie sprokkelen. Heb je al concretere plannen, vertel ons wat je dromen zijn en we bekijken samen hoe we die best kunnen waarmaken.

Download je DSM inspiratieboek

Landelijk, eigentijds warm of strak modern? Bekijk onze verschillende stijlen, materialen en uitvoeringen

Download