Familie Van de Perre uit Aartselaar

Familie Van de Perre uit Aartselaar

"De keukenstylist begreep het concept dat we voor ogen hadden volledig"

Voor we langsgingen bij DSM Keukens hadden we de keuken van ons dromen al voor ogen. De keukenstylist begreep het concept dat we voor ogen hadden volledig. Hij omarmde de opdracht en werkte aan de hand van de feedback verder aan het ontwerp. In de woonkamer kwam ook een mooie haard in hetzelfde materiaal als de keuken. We zijn zeer fier op het resultaat. Nu de aankoop er op zit, kunnen we met volle teugen genieten van onze keuken. Wetend dat als we in de toekomst terug een keuken nodig zouden hebben, DSM Keukens opnieuw een bezoekje waard is.

ANDERE REALISATIES DIE JE MISSCHIEN OOK LEUK VINDT

JE DSM KEUKEN IN 5 EENVOUDIGE STAPPEN

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies. Al uw vragen worden beantwoord.

Eén van onze 25 keukenstylisten komt bij u thuis en zorgt voor een feilloze opmeting van uw keuken.

Wij laten niets aan het toeval over. Alle details van je keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

We beschikken over een eigen service en opvolgingsdienst. Je persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

En dan is het aan jou. Vanaf nu luidt de boodschap: 24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

VIND EEN TOONZAAL

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties. Je kan er rustig en vrijblijvend heel veel inspiratie sprokkelen. Heb je al concretere plannen, vertel ons wat je dromen zijn en we bekijken samen hoe we die best kunnen waarmaken.

Download je DSM inspiratieboek

Landelijk, eigentijds warm of strak modern? Bekijk onze verschillende stijlen, materialen en uitvoeringen

Download