Familie Van Overmeire uit Zelzate

Familie Van Overmeire uit Zelzate

"De ruimte is relatief compact, vandaar functioneel en praktisch"

Nu mijn man en ik op pensioen zijn genieten we van het leven. Tijd om te kijken voor een nieuwe keuken. De keuken is de plek waar we samen eten. Het is fijn om er als oma met de kleinkinderen te koken.  De ruimte is relatief compact, vandaar functioneel en praktisch. We leerden DSM kennen via tv en tijdschriften. Een vriend van ons heeft ook een keuken van DSM. De eindbeslissing lag bij mij. De keuken is dan ook mijn werkterrein.

Drie zaken mochten niet ontbreken: voldoende opbergruimte, legboorden en een kookeiland. De vorige opstelling moest absoluut veranderen. Vroeger liepen we altijd naar de garage voor de vaat. Heel onpraktisch. Nu gelukkig niet meer. We kozen voor een mooie, stevige en praktische keuken. Daar zijn we voor de rest van ons leven goed mee. Waar we heel tevreden over zijn bij DSM is de kwaliteit van de afwerking en de stipte, vriendelijke opvolging. Zo was er een klein mankement aan een toestel. We kregen onmiddellijk een nieuw.

ANDERE REALISATIES DIE JE MISSCHIEN OOK LEUK VINDT

JE DSM KEUKEN IN 5 EENVOUDIGE STAPPEN

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies. Al uw vragen worden beantwoord.

Eén van onze 25 keukenstylisten komt bij u thuis en zorgt voor een feilloze opmeting van uw keuken.

Wij laten niets aan het toeval over. Alle details van je keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

We beschikken over een eigen service en opvolgingsdienst. Je persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

En dan is het aan jou. Vanaf nu luidt de boodschap: 24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

VIND EEN TOONZAAL

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties. Je kan er rustig en vrijblijvend heel veel inspiratie sprokkelen. Heb je al concretere plannen, vertel ons wat je dromen zijn en we bekijken samen hoe we die best kunnen waarmaken.

Download je DSM inspiratieboek

Landelijk, eigentijds warm of strak modern? Bekijk onze verschillende stijlen, materialen en uitvoeringen

Download