Familie Van Osselaer uit Temse

Familie Van Osselaer uit Temse

"De keuken werd geplaatst door een echte vakman. Top!"

Samen met onze 2 honden Dux en Spock wonen we in een appartement boven de zaak. Een specifieke reden voor de vervanging van de keuken was er niet. We wilden gewoon iets nieuws dus stapten we uit nieuwsgierigheid eens bij DSM binnen. En het was er meteen boenk op. Na een halve dag in de toonzaal was alles in kannen en kruiken. Een keuken moet voor ons functioneel, design en full uitgerust zijn. Daarom kozen we voor een apothekerskast, een uitschuifbare dampkap en een combi-stoomoven. De details, zoals stopcontacten die verzinken, maken het verschil voor ons. Top. De keuken is ook geplaatst door een echt vakman.

ANDERE REALISATIES DIE JE MISSCHIEN OOK LEUK VINDT

JE DSM KEUKEN IN 5 EENVOUDIGE STAPPEN

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies. Al uw vragen worden beantwoord.

Eén van onze 25 keukenstylisten komt bij u thuis en zorgt voor een feilloze opmeting van uw keuken.

Wij laten niets aan het toeval over. Alle details van je keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

We beschikken over een eigen service en opvolgingsdienst. Je persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

En dan is het aan jou. Vanaf nu luidt de boodschap: 24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

VIND EEN TOONZAAL

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties. Je kan er rustig en vrijblijvend heel veel inspiratie sprokkelen. Heb je al concretere plannen, vertel ons wat je dromen zijn en we bekijken samen hoe we die best kunnen waarmaken.

Download je DSM inspiratieboek

Landelijk, eigentijds warm of strak modern? Bekijk onze verschillende stijlen, materialen en uitvoeringen

Download