Familie Van Melkebeke uit Herent

Familie Van Melkebeke uit Herent

"We zijn heel tevreden over het contrast tussen onze gekleurde binnenkasten en de zwarte deuren. Voor ons mag het eruit springen."

Tom en ik zijn allebei binnenhuisarchitect bij DSM. Vanaf de start van onze carrière was het uitkijken naar DE keuken. Het nieuwbouwappartement gaf ons de ruimte om van nul te beginnen. We zien het graag strak en modern. Veel opbergruimte en ruime binnenlades. Alles functioneel binnen handbereik. De keuken staat centraal in de woning. Ik kook niet graag afgesloten van alles. Ik babbel liever ondertussen of we drinken samen een koffietje of een aperitief. Ook als familie of vrienden langskomen. Allemaal in de keuken. Het strakke design loopt door in badkamer en leefruimte. De kasten zijn op maat gemaakt uit hetzelfde materiaal. Natuurlijk zitten we in het vak : dagelijks komen we in contact met nieuwe trends. Voor ons mag een ontwerp dus best speciaal zijn ! Zo zijn we heel erg tevreden van onze gekleurde binnenkasten in contrast met de zwarte deuren. Voor ons mag het eruit springen.

ANDERE REALISATIES DIE JE MISSCHIEN OOK LEUK VINDT

JE DSM KEUKEN IN 5 EENVOUDIGE STAPPEN

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies. Al uw vragen worden beantwoord.

Eén van onze 25 keukenstylisten komt bij u thuis en zorgt voor een feilloze opmeting van uw keuken.

Wij laten niets aan het toeval over. Alle details van je keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

We beschikken over een eigen service en opvolgingsdienst. Je persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

En dan is het aan jou. Vanaf nu luidt de boodschap: 24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

VIND EEN TOONZAAL

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties. Je kan er rustig en vrijblijvend heel veel inspiratie sprokkelen. Heb je al concretere plannen, vertel ons wat je dromen zijn en we bekijken samen hoe we die best kunnen waarmaken.

Download je DSM inspiratieboek

Landelijk, eigentijds warm of strak modern? Bekijk onze verschillende stijlen, materialen en uitvoeringen

Download