Familie Timmerman uit Westkapelle

Familie Timmerman uit Westkapelle

"We zijn grote voorstanders van DSM Keukens, deze kwaliteit vind je nergens anders."

De samenwerking met DSM Keukens verliep zeer vlot. De verkoper nam de tijd om ons bij te staan in onze keuzes. Hij hield rekening met ons budget en stemde alles met ons af. We kozen voor een ruime keuken met buffetkast en apotheekkast. Onze keuken is niet alleen heel mooi maar ook praktisch en onderhoudsvriendelijk. Bij ons doet de keuken dienst als échte ‘kook-keuken’. Bij vragen stond er ons altijd een medewerker telefonisch te woord die kon doorverwijzen naar onze vaste contactpersoon. De medewerkers zijn heel behulpzaam.

Wanneer vrienden langskomen die ook aan een nieuwe keuken denken verwijzen we hen daarom altijd door naar DSM Keukens. Onze zonen hebben intussen ook al een bezoek gebracht aan de toonzaal en ze waren opgetogen over de designkeukens en de meer trendy combinaties. We zijn grote voorstanders van DSM Keukens, deze kwaliteit vind je nergens anders.

ANDERE REALISATIES DIE JE MISSCHIEN OOK LEUK VINDT

JE DSM KEUKEN IN 5 EENVOUDIGE STAPPEN

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies. Al uw vragen worden beantwoord.

Eén van onze 25 keukenstylisten komt bij u thuis en zorgt voor een feilloze opmeting van uw keuken.

Wij laten niets aan het toeval over. Alle details van je keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

We beschikken over een eigen service en opvolgingsdienst. Je persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

En dan is het aan jou. Vanaf nu luidt de boodschap: 24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

VIND EEN TOONZAAL

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties. Je kan er rustig en vrijblijvend heel veel inspiratie sprokkelen. Heb je al concretere plannen, vertel ons wat je dromen zijn en we bekijken samen hoe we die best kunnen waarmaken.

Download je DSM inspiratieboek

Landelijk, eigentijds warm of strak modern? Bekijk onze verschillende stijlen, materialen en uitvoeringen

Download