Familie Vandamme uit Kortrijk

Familie Vandamme uit Kortrijk

"We waren op zoek naar een emotionele klik"

Jolien en ik waren op zoek naar een keuken waar we een emotionele klik mee hadden. Interieurrenovatie is een van onze passies. Voor de renovatie van onze hoekwoning gingen we op zoek naar een keuken die nét iets specialer en unieker is. We gingen van de ene winkel naar de andere winkel zonder succes. Toen Jolien voorbij de winkel van DSM Roeselare reed zei ze: ‘’ik heb hem gezien’’. De klik was er en de toonzaalkeuken was onmiddellijk verkocht. We zijn klussers en kozen ervoor de keuken zelf uit te breken en zelf te plaatsen. Onze keuken is een keuken in industriële stijl. Met veel opbergruime, gezelligheid en een praktische inrichting is het ook een échte ‘leefkeuken’. Onmisbaar met een baby op komst en een klein zoontje in huis. We zijn niet alleen tevreden over de stevigheid, kwaliteit en duurzaamheid van de keuken maar ook over het vlotte contact met de medewerkers. Het was top!

ANDERE REALISATIES DIE JE MISSCHIEN OOK LEUK VINDT

JE DSM KEUKEN IN 5 EENVOUDIGE STAPPEN

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies. Al uw vragen worden beantwoord.

Eén van onze 25 keukenstylisten komt bij u thuis en zorgt voor een feilloze opmeting van uw keuken.

Wij laten niets aan het toeval over. Alle details van je keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

We beschikken over een eigen service en opvolgingsdienst. Je persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

En dan is het aan jou. Vanaf nu luidt de boodschap: 24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

VIND EEN TOONZAAL

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties. Je kan er rustig en vrijblijvend heel veel inspiratie sprokkelen. Heb je al concretere plannen, vertel ons wat je dromen zijn en we bekijken samen hoe we die best kunnen waarmaken.

Download je DSM inspiratieboek

Landelijk, eigentijds warm of strak modern? Bekijk onze verschillende stijlen, materialen en uitvoeringen

Download