Familie Selis uit Stekene

Familie Selis uit Stekene

"We halen veel voldoening uit alle opbergruimte en de aanwezige luxe."

We waren al naar andere keukenzaken geweest, maar vonden de toonzaalkeukens van DSM mooier en de service is beter. De verkoper maakte een waterdicht keukenplan, wat voor ons duidelijk maakte dat we in goede handen waren. Er staan in de winkel heel veel keukens opgesteld in verschillende stijlen. Je vindt er zeker een keuken naar jouw smaak. We werden goed gebriefd over de werkwijze van DSM en zowel de levering als plaatsing verliepen volgens afspraak. We halen veel voldoening uit de opbergruimte en alle aanwezig luxe in onze keuken. De grootste troef van DSM Keukens voor ons? Alles is er mogelijk.

ANDERE REALISATIES DIE JE MISSCHIEN OOK LEUK VINDT

JE DSM KEUKEN IN 5 EENVOUDIGE STAPPEN

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies. Al uw vragen worden beantwoord.

Eén van onze 25 keukenstylisten komt bij u thuis en zorgt voor een feilloze opmeting van uw keuken.

Wij laten niets aan het toeval over. Alle details van je keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

We beschikken over een eigen service en opvolgingsdienst. Je persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

En dan is het aan jou. Vanaf nu luidt de boodschap: 24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

VIND EEN TOONZAAL

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties. Je kan er rustig en vrijblijvend heel veel inspiratie sprokkelen. Heb je al concretere plannen, vertel ons wat je dromen zijn en we bekijken samen hoe we die best kunnen waarmaken.

Download je DSM inspiratieboek

Landelijk, eigentijds warm of strak modern? Bekijk onze verschillende stijlen, materialen en uitvoeringen

Download