Familie Nysen-Langens uit Neerpelt

Familie Nysen-Langens uit Neerpelt

"Ze noemden DSM Keukens 'een echte aanrader' en hadden geen ongelijk"

Ons huis was opgebouwd in een donkere, oude hoevestijl. We wouden graag iets moderner met veel natuurlijke lichtinval. De keuken was één van de eerste ruimtes die een make-over kreeg. De stijl was passé en we wouden het strakker met meer kastruimte. Heel goed gelukt! We kwamen bij DSM Keukens terecht via onze verandabouwer. Ze noemden DSM Keukens ‘een échte aanrader’. Ze hadden geen ongelijk. Het betekent veel voor ons om de kinderen hun huiswerk te zien maken aan het keukeneiland. Ze zitten er graag en hebben er veel plezier in. We zouden ons vrienden doorverwijzen naar DSM Keukens omwille van de mooie keukens, open communicatie en de nauwkeurige plaatsing met vriendelijke afterservice.

ANDERE REALISATIES DIE JE MISSCHIEN OOK LEUK VINDT

JE DSM KEUKEN IN 5 EENVOUDIGE STAPPEN

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies. Al uw vragen worden beantwoord.

Eén van onze 25 keukenstylisten komt bij u thuis en zorgt voor een feilloze opmeting van uw keuken.

Wij laten niets aan het toeval over. Alle details van je keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

We beschikken over een eigen service en opvolgingsdienst. Je persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

En dan is het aan jou. Vanaf nu luidt de boodschap: 24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

VIND EEN TOONZAAL

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties. Je kan er rustig en vrijblijvend heel veel inspiratie sprokkelen. Heb je al concretere plannen, vertel ons wat je dromen zijn en we bekijken samen hoe we die best kunnen waarmaken.

Download je DSM inspiratieboek

Landelijk, eigentijds warm of strak modern? Bekijk onze verschillende stijlen, materialen en uitvoeringen

Download