Familie Gillet uit Tremelo

Familie Gillet uit Tremelo

"Ik ging langs bij DSM tijdens de opendeurdagen en was onmiddellijk verliefd op de keuken."

Ik ging langs bij DSM tijdens de opendeurdagen en was onmiddellijk verliefd op de keuken. De keuken is de leefruimte waar ik met mijn dochter en de kleinkinderen het meeste tijd doorbreng. We hadden vroeger geen zicht op de tuin vanuit de keuken. Nu kan ik koken aan het keukeneiland en de kleinkinderen die in de tuin aan het spelen zijn wat in de gaten houden. We zijn een gezellig gezin dat houdt van het zuiderse, lekker eten en veel belang hecht aan samenzijn. De keuken moest voor mij praktisch, gemakkelijk in onderhoud en gezellig zijn. De interieurspecialiste heeft alles zeer geduldig voor ons uitgewerkt. De opvolging was perfect van begin tot einde.

ANDERE REALISATIES DIE JE MISSCHIEN OOK LEUK VINDT

JE DSM KEUKEN IN 5 EENVOUDIGE STAPPEN

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies. Al uw vragen worden beantwoord.

Eén van onze 25 keukenstylisten komt bij u thuis en zorgt voor een feilloze opmeting van uw keuken.

Wij laten niets aan het toeval over. Alle details van je keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

We beschikken over een eigen service en opvolgingsdienst. Je persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

En dan is het aan jou. Vanaf nu luidt de boodschap: 24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

VIND EEN TOONZAAL

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties. Je kan er rustig en vrijblijvend heel veel inspiratie sprokkelen. Heb je al concretere plannen, vertel ons wat je dromen zijn en we bekijken samen hoe we die best kunnen waarmaken.

Download je DSM inspiratieboek

Landelijk, eigentijds warm of strak modern? Bekijk onze verschillende stijlen, materialen en uitvoeringen

Download