Familie De Groof uit Beveren

Familie De Groof uit Beveren

"Maatwerk en professionalisme waren voor ons 2 belangrijke pijlers."

We kozen bewust voor DSM Keukens omwille van de uitnodigende toonzaal in Sint-Niklaas, het ruime aanbod in materialen, opstellingen en stijlen en het professioneel advies. Maatwerk en professionalisme waren voor ons 2 zeer belangrijke pijlers gezien onze interieurarchitect samen zou werken met DSM Keukens voor de uitwerking en realisatie van de keuken. De samenwerking verliep vlekkeloos. We hebben gekozen voor een ruime en lichte keuken met een luxueuze afwerking.

ANDERE REALISATIES DIE JE MISSCHIEN OOK LEUK VINDT

JE DSM KEUKEN IN 5 EENVOUDIGE STAPPEN

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies. Al uw vragen worden beantwoord.

Eén van onze 25 keukenstylisten komt bij u thuis en zorgt voor een feilloze opmeting van uw keuken.

Wij laten niets aan het toeval over. Alle details van je keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

We beschikken over een eigen service en opvolgingsdienst. Je persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

En dan is het aan jou. Vanaf nu luidt de boodschap: 24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

VIND EEN TOONZAAL

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties. Je kan er rustig en vrijblijvend heel veel inspiratie sprokkelen. Heb je al concretere plannen, vertel ons wat je dromen zijn en we bekijken samen hoe we die best kunnen waarmaken.

Download je DSM inspiratieboek

Landelijk, eigentijds warm of strak modern? Bekijk onze verschillende stijlen, materialen en uitvoeringen

Download