Familie De Sutter uit Lokeren

Familie De Sutter uit Lokeren

"Onze visie over 'wat een keuken moet zijn' werd omgezet tot een prachtige realisatie"

De persoonlijke aanpak van de verkoper tijdens ons eerste bezoek aan de toonzaal is me bijgebleven. Onze visie over 'wat een keuken moet zijn' werd omgezet tot een prachtige realisatie. We hebben een grote ruimte en wisten niet waar te beginnen. De binnenhuisarchitecte was een grote meerwaarde. De coördinatie tussen de verschillende interne afdelingen van DSM is goed afgestemd.  Afspraken werden nagekomen zoals dit werd beloofd. Het resultaat mag er volgens mij wezen, praktisch en kwalitatief. Ik ben een zeer gelukkige DSM-klant.

ANDERE REALISATIES DIE JE MISSCHIEN OOK LEUK VINDT

JE DSM KEUKEN IN 5 EENVOUDIGE STAPPEN

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies. Al uw vragen worden beantwoord.

Eén van onze 25 keukenstylisten komt bij u thuis en zorgt voor een feilloze opmeting van uw keuken.

Wij laten niets aan het toeval over. Alle details van je keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

We beschikken over een eigen service en opvolgingsdienst. Je persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

En dan is het aan jou. Vanaf nu luidt de boodschap: 24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

VIND EEN TOONZAAL

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties. Je kan er rustig en vrijblijvend heel veel inspiratie sprokkelen. Heb je al concretere plannen, vertel ons wat je dromen zijn en we bekijken samen hoe we die best kunnen waarmaken.

Download je DSM inspiratieboek

Landelijk, eigentijds warm of strak modern? Bekijk onze verschillende stijlen, materialen en uitvoeringen

Download