Familie Cornelissen uit Hasselt

Familie Cornelissen uit Hasselt

"Met deze keuken zijn we nog lang zoet."

Na 40 jaar gewerkt te hebben in mijn eigen dokterspraktijk was het tijd om te genieten van mijn pensioen. Plots had ik een zee van tijd, en zin in een project om me bezig te houden. Onze woning was al lang toe aan een opknapbeurt. We besloten te beginnen met de keuken: de plek waar we met familie leuke momenten beleven. We wilden het ditmaal strak en modern en gingen voor een groot keukeneiland waar het bezoek rond kan verzamelen. De keuken is luxueus en uitgerust met fijne toestellen. Met deze keuken zijn we nog lang zoet.

ANDERE REALISATIES DIE JE MISSCHIEN OOK LEUK VINDT

JE DSM KEUKEN IN 5 EENVOUDIGE STAPPEN

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies. Al uw vragen worden beantwoord.

Eén van onze 25 keukenstylisten komt bij u thuis en zorgt voor een feilloze opmeting van uw keuken.

Wij laten niets aan het toeval over. Alle details van je keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

We beschikken over een eigen service en opvolgingsdienst. Je persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

En dan is het aan jou. Vanaf nu luidt de boodschap: 24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

VIND EEN TOONZAAL

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties. Je kan er rustig en vrijblijvend heel veel inspiratie sprokkelen. Heb je al concretere plannen, vertel ons wat je dromen zijn en we bekijken samen hoe we die best kunnen waarmaken.

Download je DSM inspiratieboek

Landelijk, eigentijds warm of strak modern? Bekijk onze verschillende stijlen, materialen en uitvoeringen

Download