Familie Binnebeek uit Merelbeke

Familie Binnebeek uit Merelbeke

"De verkoper hielp me met het uittekenen van de keuken, maar liet me vrij in al mijn wensen"

Mijn voorkeur ging uit naar een witte keuken. Ik heb me geïnspireerd op een van de keukens in de toonzaal van DSM Keukens, maar gekozen voor een werkblad op maat. Het was lang twijfelen, het aanbod in kleuren en materialen is zo ruim! De verkoper hielp me met het uittekenen van de keuken, maar liet me vrij in al mijn wensen. De kleuren en materialen werden niet opgedrongen.

De keuken is een plek waar ik graag in vertoef. De uitwerking van mijn nieuwe keuken moest meteen goed zijn. De keuken is een combinatie van strakke witte fronten met een robuust donkergrijs werkblad. Met speelse decoratie is deze keuken helemaal af

ANDERE REALISATIES DIE JE MISSCHIEN OOK LEUK VINDT

JE DSM KEUKEN IN 5 EENVOUDIGE STAPPEN

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies. Al uw vragen worden beantwoord.

Eén van onze 25 keukenstylisten komt bij u thuis en zorgt voor een feilloze opmeting van uw keuken.

Wij laten niets aan het toeval over. Alle details van je keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

We beschikken over een eigen service en opvolgingsdienst. Je persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

En dan is het aan jou. Vanaf nu luidt de boodschap: 24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

VIND EEN TOONZAAL

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties. Je kan er rustig en vrijblijvend heel veel inspiratie sprokkelen. Heb je al concretere plannen, vertel ons wat je dromen zijn en we bekijken samen hoe we die best kunnen waarmaken.

Download je DSM inspiratieboek

Landelijk, eigentijds warm of strak modern? Bekijk onze verschillende stijlen, materialen en uitvoeringen

Download