Desire & Glenn uit Deinze

Desire & Glenn uit Deinze

"De keukens zijn duurzaam, mooi en kwalitatief. Heel belangrijk voor ons want we leven en werken in onze keuken."

We komen geregeld koken in een keuken van DSM tijdens hun events. De keukens zijn duurzaam, mooi en kwalitatief. We dachten: ‘’zo’n keuken willen we ook”. Gezien wij leven en werken in onze keuken is deze voor ons heel belangrijk. De warme huiselijke sfeer in de toonzaal en het immens en gevarieerd aanbod aan stijlen, materialen en opstellingen is zeer aangenaam. We kozen voor een keuken met veel opbergruimte en een eiland waar de een aan kan relaxen terwijl de ander kookt. Een andere troef is de persoonlijk aanpak vanaf de start tot na de uitvoering. Het volledige proces wordt bij aankoop van de keuken goed doorlopen. Ook bij plaatsing werden we goed op de hoogte gehouden. We zijn heel tevreden.

ANDERE REALISATIES DIE JE MISSCHIEN OOK LEUK VINDT

JE DSM KEUKEN IN 5 EENVOUDIGE STAPPEN

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies. Al uw vragen worden beantwoord.

Eén van onze 25 keukenstylisten komt bij u thuis en zorgt voor een feilloze opmeting van uw keuken.

Wij laten niets aan het toeval over. Alle details van je keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

We beschikken over een eigen service en opvolgingsdienst. Je persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

En dan is het aan jou. Vanaf nu luidt de boodschap: 24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

VIND EEN TOONZAAL

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties. Je kan er rustig en vrijblijvend heel veel inspiratie sprokkelen. Heb je al concretere plannen, vertel ons wat je dromen zijn en we bekijken samen hoe we die best kunnen waarmaken.

Download je DSM inspiratieboek

Landelijk, eigentijds warm of strak modern? Bekijk onze verschillende stijlen, materialen en uitvoeringen

Download