Witte keuken met een warme feel

witte_marmerkeuken.jpg
Witte keukens in de Herfst


Een keuken is één van de fijnste plekken om in te vertoeven. DSM Keukens biedt keukenoplossingen voor alle maten en budgetten. Een populaire & tijdloze trend blijft de witte keuken. Heb je een beperkte keukenruimte maar wil je toch graag een ruim gevoel? Kies dan voor een witte keuken die de keuken doet oplichten en de ruimte visueel groter maakt.  Een witte keuken hoeft helemaal niet koud aan te voelen zoals sommigen denken. Combineer met houten elementen of de juiste extra's.  Hou je van witte keukens en is je budget iets ruimer? Een van onze meest trendy keukens in de DSM showroom is de witte marmeren keuken. Dit materiaal geeft je keuken meteen een modern luxegevoel. In combinatie met natuurelementen en gouden tinten maak je van deze keuken een echte blikvanger! 

Liever wat meer kleur in je keuken? Door gebruik te maken van de juiste accessoires en decoratie geef je je keuken op een eenvoudige manier een nieuwe feel. 

witte_warmekeuken.jpg

Meteen aan de slag 

In de herfst spenderen we al eens graag wat extra tijd in de keuken voor een warme kop koffie of een heerlijke kop soep. Om je keuken zo gezellig mogelijk te maken kan je gebruikmaken van accessoires en decoratie in warme herfstkleuren zoals warmrood, koraalrood, goudgeel, zonnegeel, mosterdgeel, okergeel, terra, petrol, olijfgroen, bruingroen, goud, oranjerood maar ook alle aardetinten, en andere warme bruintinten. Hou je meer van blauw? Kies dan voor een donkerblauw in combinatie met een warme herfstkleur. 

Graag wat extra inspiratie? Klik door naar onze keukenpagina voor de vele mogelijkheden.
 

Handtekening_DSM.jpg