Je nieuwe keuken ontdekken en verkennen…
Niets gaat boven een bezoek aan een toonzaal.

Maak een afspraak

Als jouw perfecte keuken bestaat,
is het bij ons.

Rustiek, tijdloos of heerlijk hip… Compact, functioneel of luxueus… bij DSM vind je een gigantisch aanbod van looks en stijlen voor elke smaak en elk budget.

Kom gerust eens langs in één van onze toonzalen en laat je stap voor stap begeleiden door onze professionele keukenadviseurs. Zo wordt een nieuwe keuken kopen al even prettig als er een bezitten.

Step 1:
Kom voelen

Kom binnen en snuif de sfeer op. Volg je intuïtie en ga op ontdekking. Bekijk de ontelbare mogelijkheden, ruik en betast de materialen, voel de klik. Zin in meer? Volg gewoon de geur van koffie. Onze keukenadviseur nodigt uit.

Step 2:
Deel je dromen

Kom mee aan tafel zitten. Heb je al een schets mee, knipsels uit magazines, afmetingen? Samen bekijken we de mogelijkheden en bepalen we een look of stijl, steeds binnen jouw budget.

Step 3:
Creëer mee

Onze keukenadviseurs vertalen jouw wensen en verlangens naar een echt ontwerp. Op het scherm, in 3D. Stap voor stap zie je jouw keuken tot leven komen. Kijken, kiezen, aanpassen… we hebben alle tijd.

Step 4:
Keuzes maken

Het materiaal van uw werkblad, de kleur van de fronten, de look van de handgrepen… Kies, keur en vergelijk. Samen met jouw keukenadviseur ontwerp je jouw droomkeuken tot in de kleinste details.

Step 5:
Duidelijke afspraken

Bij DSM scheppen we graag duidelijkheid. Daarom maken we ter plekke een gedetailleerde prijsberekening, inclusief BTW en plaatsing. Ben je akkoord, dan komt een keukenstylist bij je langs om alles zorgvuldig op te meten en om de look van je nieuwe keuken af te stemmen op je huidige stijl.