Familie Selis uit Stekene

Ons verhaal

We waren al naar andere keukenzaken geweest, maar we vonden de keukens van DSM Keukens mooier en de service was ook beter. De verkoper maakte een beter keukenplan, wat voor ons duidelijk maakte dat we in goede handen waren. De toonzaal was up-to-date met de nieuwste trends. Je vindt er voor elk wat wils. We werden goed geïnformeerd over de werkwijze en zowel de levering  als plaatsing verliepen volgens afspraak. We halen veel voldoening uit de opbergruimte en alle aanwezig luxe in de keuken. De grootste troef van DSM Keukens voor ons? Alles is er mogelijk.  

Landelijk, eigentijds of modern?

Download ons inspiratieboek

Meer realisaties

Keuken van familie De Groof

Familie De Groof uit Beveren

We kozen bewust voor DSM Keukens vanwege hun uitnodigende toonzalen, breed aanbod in verschillende stijlen en hun professioneel advies. Bij aankoop van een keuken heb je nood aan maatwerk en professionalisme. Dit was voor ons een zeer belangrijke pijler gezien onze interieurarchitect samen zou werken met DSM Keukens voor de uitwerking en uitvoering van de keuken. De samenwerking verliep vlekkeloos. We hebben gekozen voor een ruime en lichte keuken met een luxueuze afwerking. 
 

Keuken van familie Binnebeek

Familie Binnebeek uit Merelbeke

Mijn voorkeur ging uit naar een witte keuken. Ik heb me geïnspireerd op een van de keukens in de toonzaal van DSM Keukens, maar gekozen voor een werkblad op maat. Het was lang twijfelen, het aanbod in kleuren en materialen is zo ruim! De verkoper hielp me met het uittekenen van de keuken, maar liet me vrij in al mijn wensen. De kleuren en materialen werden niet opgedrongen.

Keuken familie Gistelinck

Familie Gistelinck uit Oudenaarde

DSM Keukens was voor ons de plek bij uitstek voor de aankoop van onze nieuwe keuken.  We hebben gekozen voor een witte keuken met een groot werkblad. Wij hebben het werkblad zelf voorzien, gezien we gespecialiseerd zijn in stenen werkbladen. De samenwerking met DSM Keukens verliep zeer vlot. Belangrijke uitgangspunten bij de keuze van onze keuken waren: kwaliteit, ruimte, licht, voldoende opbergruimte en de juiste toestellen. De kwaliteit van de keukens bij DSM gaf voor ons de doorslag. 

Keuken van familie Timmerman

Familie Timmerman uit Westkapelle

De samenwerking met DSM Keukens verliep zeer vlot. De verkoper maakte tijd om ons goed te begeleiden bij onze keuze. Hij hield rekening met ons budget en stemde alles met ons af. We kozen voor een mooie ruime keuken met buffetkast en apotheekkast. De keuken is niet alleen heel mooi, maar ook zeer praktisch en onderhoudsvriendelijk. Bij ons doet de keuken dienst als échte ‘kook-keuken’. We koken allebei heel graag. 

Keuken van familie Van Noten

Familie Van Noten uit Duffel

We kwamen bij DSM Keukens terecht via een kennis. Het product zelf en het bedrijf kenden we toen nog niet. We gingen langs bij verschillende spelers op de markt. Het persoonlijk advies dat we ontvingen bij DSM Keukens was voor ons een grote meerwaarde. De verkoper zat op éénzelfde lijn met ons op vlak van smaak, uitwerking, … 
We droomden al lang van een mooie zwarte keuken met in verlenging een grote tafel aan het keukeneiland. 

Keuken familie Van de Perre

Familie Van de Perre uit Aartselaar

Voor we bij DSM Keukens binnenstapten, hadden we de keuken van ons dromen al volledig voor ogen. De keukenstylist die ons begeleidde, begreep het concept dat we voor ogen hadden volledig. 
Hij omarmde de opdracht en werkte aan de hand van de feedback verder aan het ontwerp. De keukenstylist heeft ons enorm goed geholpen. De opdracht was niet eenvoudig. De keuken als verlenging van de woonkamer uittekenen was zeker een uitdaging. We integreerden in onze woonkamer ook een mooie haard. We zijn zeer fier op het resultaat.