Familie Didenko uit Willebroek

Ons verhaal

Op voorhand wisten we al wat we wilden: Een scandinavian look met veel opbergruimte. Onze grote frigo hadden we al, de stoomoven is nieuw.

Landelijk, eigentijds of modern?

Download ons inspiratieboek

Meer realisaties

Keuken van familie Van Noten

Familie Van Noten uit Duffel

We kwamen bij DSM Keukens terecht via een kennis. Het product zelf en het bedrijf kenden we toen nog niet. We gingen langs bij verschillende spelers op de markt. Het persoonlijk advies dat we ontvingen bij DSM Keukens was voor ons een grote meerwaarde. De verkoper zat op éénzelfde lijn met ons op vlak van smaak, uitwerking, … 
We droomden al lang van een mooie zwarte keuken met in verlenging een grote tafel aan het keukeneiland. 

Keuken familie Van de Perre

Familie Van de Perre uit Aartselaar

Voor we bij DSM Keukens binnenstapten, hadden we de keuken van ons dromen al volledig voor ogen. De keukenstylist die ons begeleidde, begreep het concept dat we voor ogen hadden volledig. 
Hij omarmde de opdracht en werkte aan de hand van de feedback verder aan het ontwerp. De keukenstylist heeft ons enorm goed geholpen. De opdracht was niet eenvoudig. De keuken als verlenging van de woonkamer uittekenen was zeker een uitdaging. We integreerden in onze woonkamer ook een mooie haard. We zijn zeer fier op het resultaat. 

Keuken familie Himbrecht

Familie Himbrecht uit Oekene

We kenden DSM Keukens al even via de reclamefolders die we regelmatig in ons bus ontvingen. We waren sowieso van plan om drie keukenwinkels te bezoeken.  De keuze was echter snel gemaakt. De aanpak bij DSM Keukens stond ons aan. De verkoper nam initiatief, kwam vertrouwelijk over en was zeer professioneel.  De manier van werken, het vriendelijke contact, de topkwaliteit, .. we voelden ons hier geen ‘nummer’. 
 

Keuken familie Verhasselt-Vanoppen

Familie Verhasselt-Vanoppen uit Londerzeel

We hadden al heel wat keukenzaken bezocht voor we bij DSM Keukens langs gingen. Eenmaal we bij DSM Keukens binnen gesprongen waren, werden we meteen verliefd op een keuken. We bezochten erna nog enkele keukenzaken, maar deze konden niet tippen aan de keuken die we bij DSM Keukens gezien hadden. We waren op slag verliefd! 

Keuken van familie Sioen

Familie Sioen uit Beselare

We kwamen bij DSM keukens terecht via de reclame. Met de weinige info die we bij onze eerste afspraak gegeven hadden, tekenden ze direct de perfecte keuken uit waar we naar op zoek waren. Een schot in de roos.
 

Keuken van familie Dhaene

Familie Dhaene uit Waregem

Om eerlijk te zijn hebben we geen andere keukenzaak bezocht, wetende dat de moeder eigenlijk de voorrondes gedaan heeft. Wetende dat ze gekocht heeft bij jullie en zeer tevreden is waren we na het eerste contact met de verkoper direct gecharmeerd.

De plaatsing is goed verlopen, bepaalde deuren hadden beschadigingen maar deze werden allen vervangen. Over de service absoluut geen klachten, want men heeft zelfs nog een kast aangepast