Familie Dhaene uit Waregem

Ons verhaal

Om eerlijk te zijn hebben we geen andere keukenzaak bezocht, wetende dat de moeder eigenlijk de voorrondes gedaan heeft. Wetende dat ze gekocht heeft bij jullie en zeer tevreden is waren we na het eerste contact met de verkoper direct gecharmeerd.

De plaatsing is goed verlopen, bepaalde deuren hadden beschadigingen maar deze werden allen vervangen. Over de service absoluut geen klachten, want men heeft zelfs nog een kast aangepast 

Landelijk, eigentijds of modern?

Download ons inspiratieboek

Meer realisaties

Familie Sioen

Familie Sioen uit Beselare

We kwamen bij DSM keukens terecht via de reclame. Met de weinige info die we bij onze eerste afspraak gegeven hadden, tekenden ze direct de perfecte keuken uit waar we naar op zoek waren. Een schot in de roos.
 

Familie De Sutter

Familie De Sutter uit Lokeren

Toen ik de allereerste keer een bezoek bracht aan de showroom herinner ik me vooral de persoonlijke aanpak van de verkoper. Onze visie werd heel goed gevolgd en omgezet tot een prachtige realisatie.

De binnenhuisarchitecte was zeker en vast een meerwaarde. De coördinatie was heel goed afgelijnd. Afspraken werden nagekomen zoals dit werd beloofd. Het resultaat mag er volgens mij wezen, praktisch en kwalitatief. Ik ben een zeer gelukkige DSM klant.

Keuken Familie De Pauw

Familie De Pauw uit Erondegem

Al vanaf het begin dachten ze bij DSM Keukens vlijtig met ons mee. Ze geven een eigen insteek aan het ontwerp en dit vind ik zeer belangrijk. Het is telkens een fijn gevoel om de keuken in zijn geheel te zien. 

Keuken Familie De Cock

Familie De Cock uit Haaltert

In de toonzaal kan je alles aanraken, opendoen, testen, ... en op die manier geraak je overtuigd van de goede kwaliteit die DSM Keukens biedt. DSM Keukens heeft mijn droomkeuken gerealiseerd, waar ik telkens mooie momenten met vrienden en familie beleef!

Keuken Familie Laenen

Familie Laenen uit Brasschaat

Een keuken is een grote investering, maar wanneer alles met de verkoper zo spontaan verloopt, is dat al 50% van de aankoop.Niets was hen te veel bij DSM Keukens. Wij zochten een combinatie van kwaliteit en klantvriendelijkheid en dat vonden we bij DSM Keukens. 

Keuken Familie Lagaisse

Familie Lagaisse uit Mechelen

Ik wist onmiddellijk wat ik wou en ook dat ik het absoluut bij DSM Keukens zou vinden. De keuken is tot in de puntjes afgewerkt. Ik ben uiterst tevreden van de service en raad DSM keukens aan omwille van het volledige totaalpakket.