Familie Verhoken uit Ronse

Vroeger hadden we een cottage keuken, nu kozen we voor een modern ontwerp, maar niet te strak. Als we mensen ontvangen gebeurt alles in de keuken. Nooit aperitieven we nog in de zetel.

Familie Denie uit Kasterlee

We waren op zoek naar een totaalpakket. Het grote aanbod van DSM en de kwaliteit hebben de doorslag gegeven. Alle details werden zorgvuldig besproken en uitgekozen. Enorm goed gedaan!

Familie Favoreel uit Mortsel

We waren op zoek naar een volledig zwarte keuken en vonden die bij DSM. De keuze werd snel gemaakt. Als vrienden op bezoek komen gebeurt echt alles rond onze keuken!

Download ons inspiratieboek

Landelijk, eigentijds of modern? Ontdek onze verschillende stijlen en laat je inspireren.

Familie Decroos uit Pollinkhove

Mijn ouders hebben ook een keuken van DSM. Ze waren tevreden en zo zijn we er ook terechtgekomen. Onze keuken zelf plaatsen vormde geen probleem!

Familie Didenko uit Willebroek

Op voorhand wisten we al wat we wilden: Een scandinavian look met veel opbergruimte. Onze grote frigo hadden we al, de stoomoven is nieuw.

Familie Sypré uit Ruddervoorde

Eens we ergens voor gekozen hebben, gaan we er voor! En we kozen voor DSM omdat we er zo goed ontvangen en begeleid werden. Dat maakte voor ons echt het verschil!

Familie Haenebalcke uit Merelbeke

We waren verliefd op een Solidix keuken in de toonzaal. Enkel de houten accenten werden bij ons wit. Een collega heeft ook een DSM keuken en zo waren we al snel overtuigd van de kwaliteit.

Familie Depoorter uit Kluisbergen

DSM Keukens bood een hele vlotte service en zo heeft DSM Keukens mijn vertrouwen gewonnen. Ik kom elke dag in mijn keuken, ik heb er een erg mooi zicht en voel me er gewoon gelukkig!

Familie Haerens uit Drongen

Toen we de toonzaal bezochten, viel het ons op hoeveel keuzemogelijkheden en verschillende materialen DSM Keukens aanbiedt. DSM Keukens greep de kans om hier ter plaatse alles op te meten en verbeterpunten op te merken. Dit zorgde voor een grote voor en na metamorfose. 

Familie Seurynck uit Torhout

We gingen langs bij verschillende keukenbouwers, maar na ons toonzaalbezoek bij DSM Keukens was de keuze zeer snel gemaakt! Wat de plaatsing betreft, onze plaatser was  zeer proactief en we hadden een goed contact met hem. 

Familie Lagaisse uit Mechelen

Ik wist onmiddellijk wat ik wou en ook dat ik het absoluut bij DSM Keukens zou vinden. De keuken is tot in de puntjes afgewerkt. Ik ben uiterst tevreden van de service en raad DSM keukens aan omwille van het volledige totaalpakket. 

Familie Laenen uit Brasschaat

Een keuken is een grote investering, maar wanneer alles met de verkoper zo spontaan verloopt, is dat al 50% van de aankoop.Niets was hen te veel bij DSM Keukens. Wij zochten een combinatie van kwaliteit en klantvriendelijkheid en dat vonden we bij DSM Keukens. 

Familie De Cock uit Haaltert

In de toonzaal kan je alles aanraken, opendoen, testen, ... en op die manier geraak je overtuigd van de goede kwaliteit die DSM Keukens biedt. DSM Keukens heeft mijn droomkeuken gerealiseerd, waar ik telkens mooie momenten met vrienden en familie beleef!

Familie De Pauw uit Erondegem

Al vanaf het begin dachten ze bij DSM Keukens vlijtig met ons mee. Ze geven een eigen insteek aan het ontwerp en dit vind ik zeer belangrijk. Het is telkens een fijn gevoel om de keuken in zijn geheel te zien.