Familie Verhoken uit Ronse

Vroeger hadden we een cottage keuken, nu kozen we voor een modern ontwerp, maar niet te strak. Als we mensen ontvangen gebeurt alles in de keuken. Nooit aperitieven we nog in de zetel.

Familie Denie uit Kasterlee

We waren op zoek naar een totaalpakket. Het grote aanbod van DSM en de kwaliteit hebben de doorslag gegeven. Alle details werden zorgvuldig besproken en uitgekozen. Enorm goed gedaan!

Familie Favoreel uit Mortsel

We waren op zoek naar een volledig zwarte keuken en vonden die bij DSM. De keuze werd snel gemaakt. Als vrienden op bezoek komen gebeurt echt alles rond onze keuken!

Download ons inspiratieboek

Landelijk, eigentijds of modern? Ontdek onze verschillende stijlen en laat je inspireren.

Familie Decroos uit Pollinkhove

Mijn ouders hebben ook een keuken van DSM. Ze waren tevreden en zo zijn we er ook terechtgekomen. Onze keuken zelf plaatsen vormde geen probleem!

Familie Didenko uit Willebroek

Op voorhand wisten we al wat we wilden: Een scandinavian look met veel opbergruimte. Onze grote frigo hadden we al, de stoomoven is nieuw.

Familie Sypré uit Ruddervoorde

Eens we ergens voor gekozen hebben, gaan we er voor! En we kozen voor DSM omdat we er zo goed ontvangen en begeleid werden. Dat maakte voor ons echt het verschil!

Familie Haenebalcke uit Merelbeke

We waren verliefd op een Solidix keuken in de toonzaal. Enkel de houten accenten werden bij ons wit. Een collega heeft ook een DSM keuken en zo waren we al snel overtuigd van de kwaliteit.