Familie Van Noten uit Duffel

We kwamen bij DSM Keukens terecht via een kennis. Het product zelf en het bedrijf kenden we toen nog niet. We gingen langs bij verschillende spelers op de markt. Het persoonlijk advies dat we ontvingen bij DSM Keukens was voor ons een grote meerwaarde. De verkoper zat op éénzelfde lijn met ons op vlak van smaak, uitwerking, … 
We droomden al lang van een mooie zwarte keuken met in verlenging een grote tafel aan het keukeneiland. 
We werden bovendien stap per stap geïnformeerd over de werkwijze en het verloop van de aankoop. De levering en plaatsing van de keuken verliep perfect. Hoewel er een deur beschadigd was, werden we hiervan op voorhand verwittigd, nog voor de plaatsing. Top service! 
 

Familie Van de Perre uit Aartselaar

Voor we bij DSM Keukens binnenstapten, hadden we de keuken van ons dromen al volledig voor ogen. De keukenstylist die ons begeleidde, begreep het concept dat we voor ogen hadden volledig. 
Hij omarmde de opdracht en werkte aan de hand van de feedback verder aan het ontwerp. De keukenstylist heeft ons enorm goed geholpen. De opdracht was niet eenvoudig. De keuken als verlenging van de woonkamer uittekenen was zeker een uitdaging. We integreerden in onze woonkamer ook een mooie haard. We zijn zeer fier op het resultaat. 

Nu de aankoop er op zit, kunnen we met volle teugen genieten van onze keuken, wetend dat als we in de toekomst terug een keuken nodig zouden hebben, DSM Keukens opnieuw een bezoekje waard is. 

 


 

Familie Himbrecht uit Oekene

We kenden DSM Keukens al even via de reclamefolders die we regelmatig in ons bus ontvingen. We waren sowieso van plan om drie keukenwinkels te bezoeken.  De keuze was echter snel gemaakt. De aanpak bij DSM Keukens stond ons aan. De verkoper nam initiatief, kwam vertrouwelijk over en was zeer professioneel.  De manier van werken, het vriendelijke contact, de topkwaliteit, .. we voelden ons hier geen ‘nummer’. 
 

Download ons inspiratieboek

Landelijk, eigentijds of modern? Ontdek onze verschillende stijlen en laat je inspireren.

Familie Verhasselt-Vanoppen uit Londerzeel

We hadden al heel wat keukenzaken bezocht voor we bij DSM Keukens langs gingen. Eenmaal we bij DSM Keukens binnen gesprongen waren, werden we meteen verliefd op een keuken. We bezochten erna nog enkele keukenzaken, maar deze konden niet tippen aan de keuken die we bij DSM Keukens gezien hadden. We waren op slag verliefd! 

Familie Sioen uit Beselare

We kwamen bij DSM keukens terecht via de reclame. Met de weinige info die we bij onze eerste afspraak gegeven hadden, tekenden ze direct de perfecte keuken uit waar we naar op zoek waren. Een schot in de roos.
 

Familie Dhaene uit Waregem

Om eerlijk te zijn hebben we geen andere keukenzaak bezocht, wetende dat de moeder eigenlijk de voorrondes gedaan heeft. Wetende dat ze gekocht heeft bij jullie en zeer tevreden is waren we na het eerste contact met de verkoper direct gecharmeerd.

De plaatsing is goed verlopen, bepaalde deuren hadden beschadigingen maar deze werden allen vervangen. Over de service absoluut geen klachten, want men heeft zelfs nog een kast aangepast 

Familie De Sutter uit Lokeren

Toen ik de allereerste keer een bezoek bracht aan de showroom herinner ik me vooral de persoonlijke aanpak van de verkoper. Onze visie werd heel goed gevolgd en omgezet tot een prachtige realisatie.

De binnenhuisarchitecte was zeker en vast een meerwaarde. De coördinatie was heel goed afgelijnd. Afspraken werden nagekomen zoals dit werd beloofd. Het resultaat mag er volgens mij wezen, praktisch en kwalitatief. Ik ben een zeer gelukkige DSM klant.

Familie De Pauw uit Erondegem

Al vanaf het begin dachten ze bij DSM Keukens vlijtig met ons mee. Ze geven een eigen insteek aan het ontwerp en dit vind ik zeer belangrijk. Het is telkens een fijn gevoel om de keuken in zijn geheel te zien.

Familie De Cock uit Haaltert

In de toonzaal kan je alles aanraken, opendoen, testen, ... en op die manier geraak je overtuigd van de goede kwaliteit die DSM Keukens biedt. DSM Keukens heeft mijn droomkeuken gerealiseerd, waar ik telkens mooie momenten met vrienden en familie beleef!

Familie Laenen uit Brasschaat

Een keuken is een grote investering, maar alles is vlot verlopen bij de verkoper, en dat maakt dat 50% van de verkoop er op zit. Geen enkele inspanning was bij DSM Keukens teveel. We waren op zoek naar de combinatie van kwaliteit en klantvriendelijkheid. Dit vonden we absoluut terug bij DSM Keukens.

Familie Lagaisse uit Mechelen

Ik wist onmiddellijk wat ik wou en ook dat ik het absoluut bij DSM Keukens zou vinden. De keuken is tot in de puntjes afgewerkt. Ik ben uiterst tevreden van de service en raad DSM keukens aan omwille van het volledige totaalpakket. 

Familie Seurynck uit Torhout

We gingen langs bij verschillende keukenbouwers, maar na ons toonzaalbezoek bij DSM Keukens was de keuze zeer snel gemaakt! Wat de plaatsing betreft, onze plaatser was  zeer proactief en we hadden een goed contact met hem. 

Familie Haerens uit Drongen

Toen we de toonzaal bezochten, viel het ons op hoeveel keuzemogelijkheden en verschillende materialen DSM Keukens aanbiedt. DSM Keukens greep de kans om hier ter plaatse alles op te meten en verbeterpunten op te merken. Dit zorgde voor een grote voor en na metamorfose. 

Familie Depoorter uit Kluisbergen

DSM Keukens bood een hele vlotte service en zo heeft DSM Keukens mijn vertrouwen gewonnen. Ik kom elke dag in mijn keuken, ik heb er een erg mooi zicht en voel me er gewoon gelukkig!

Familie Haenebalcke uit Merelbeke

We waren verliefd op een Solidix keuken in de toonzaal. Enkel de houten accenten werden bij ons wit. Een collega heeft ook een DSM keuken en zo waren we al snel overtuigd van de kwaliteit.

Familie Sypré uit Ruddervoorde

Eens we ergens voor gekozen hebben, gaan we er voor! En we kozen voor DSM omdat we er zo goed ontvangen en begeleid werden. Dat maakte voor ons echt het verschil!

Familie Didenko uit Willebroek

Op voorhand wisten we al wat we wilden: Een scandinavian look met veel opbergruimte. Onze grote frigo hadden we al, de stoomoven is nieuw.

Familie Decroos uit Pollinkhove

Mijn ouders hebben ook een keuken van DSM Keukens. Ze waren tevreden en zo zijn we er ook terechtgekomen. Onze keuken zelf plaatsen vormde geen probleem!

Familie Favoreel uit Mortsel

We waren op zoek naar een volledig zwarte keuken en vonden die bij DSM Keukens. De keuze werd snel gemaakt. Als vrienden op bezoek komen gebeurt echt alles rond onze keuken!

Familie Denie uit Kasterlee

We waren op zoek naar een totaalpakket. Het grote aanbod van DSM Keukens en de kwaliteit van de materialen hebben de doorslag gegeven. Alle details werden zorgvuldig besproken en uitgekozen. Enorm goed gedaan!

Familie Verhoken uit Ronse

Vroeger hadden we een cottage keuken, nu kozen we voor een modern ontwerp zonder het té straks te maken. Als we mensen ontvangen gebeurt alles in de keuken. Nooit aperitieven we nog in de zetel.