Over DSM

Familie.jpg

 

De ontembare passie

 

overdsm.jpg

Wat begon in 1919 is bijna een eeuw later een bloeiend familiebedrijf aan de top van de Belgische keukenmarkt.

 

Het verhaal van DSM begint na de Eerste Wereldoorlog. In 1919 om precies te zijn. Honoré De Geetere beslist op dit moment om een bescheiden winkel in ijzerwaren op te starten op de Markt te Nevele. Dertig jaar later, we zijn nu 1949, neemt dochter Antoinette de verkoop op zich. Onder haar impuls breidde het productaanbod, keukengerei, gevoelig uit. Zij huwde in 1958 met André De Schepper. Deze tweede generatie van het familiebedrijf blijft het uitstekend doen. Antoinette en André krijgen samen een zoon Koenraad. Koenraad De Schepper en Fabienne Martens zijn vandaag eigenaar van DSM Keukens.

 

"De DSM filosofie…
Beste klant, u bent van onschatbare waarde!"

 

Met een DSM Keuken willen wij u vooral plezier brengen, vandaar dat voor iedere DSM Keukens medewerker de kwaliteit van uw keuken op de eerste plaats komt. Een DSM keuken wordt individueel, ongecompliceerd en perfect voor dagdagelijks gebruik gemaakt. Al uw keukendromen en keukenwensen worden bij DSM Keukens mogelijk omdat we hoogwaardige materialen van topkwaliteit leveren aan een aantrekkelijke prijs. Niet alleen tijdens het koken is de keuken een plaats van creativiteit, ook bij de planning en de vormgeving van uw keuken kunnen uw persoonlijke wensen ingewilligd worden. Voor iedereen die de keuken als het centrum van de leefruimte beschouwt, biedt DSM Keukens u de mogelijkheid om uw esthetische eisen in combinatie met de beste functionaliteit en uw wildste ideeën naar de werkelijkheid om te zetten. DSM Keukens zijn onlosmakelijk verbonden met een persoonlijk design en met een unieke uitstraling. Bij DSM Keukens vindt iedereen een keuken voor het leven.

 

“Het is een ware droom voor ons, dat wij dagelijks mensen mogen helpen bij het keuzeproces en de vormgeving van hun keuken, de belangrijkste ruimte in hun huis.”

 

Familie De Schepper - Martens