Zeer licht hout met grijze Solidix®

Van de ontbijtbar tot aan het thuiskantoor – De nieuwe kleur ruwe eik past in elke ruimte en kan moeiteloos gecombineerd worden. Na aanraking verschijnen desgewenst de uittrekelementen of een contactdoos. In extra hoge bovenkasten verdwijnt alles wat de rust verstoort uit het gezichtsveld. Er is genoeg ruimte voor al uw keukengerief.

Technische details
  • Solidix materiaal exclusief bij DSM Keukens
  • verlichting in de lades mogelijk
  • 92 soorten gekleurde binnenkasten
Beschikbaar in deze kleuren

Highlights

DSM Keukens Solidix
DSM Keukens hout

Op zoek naar een systeem om makkelijk aan de inhoud van uw hoge kasten te kunnen? We hebben verschillende mogelijkheden en helpen je graag verder.

DSM Keukens hout

Met een powerport of ander systeem in de keuken maak je het jezelf makkelijk. Nooit meer zoeken naar een stopcontact om je mixer aan te sluiten of usb-lader om je smartphone mee op te laden.

Vind een toonzaal

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties. Je kan er rustig en vrijblijvend heel veel inspiratie sprokkelen. Heb je al concretere plannen, vertel ons wat je dromen zijn en we bekijken samen hoe we die best kunnen waarmaken.