Ultramat zwarte Solidix® met vlekbescherming

Wat onderscheidt een keuken van een woonkamer? Een ontwerp die gebaseerd is op vormen en volumes zorgt voor een externe dimensie in uw keukenruimte. Spiegels en open kasten breken de ruimte optisch open. Een omgeving waarin het gemakkelijk is om zich thuis te voelen. Maak gebruik van pootjes om een extra meubel te hebben die toch voldoende samenhangt met je keuken. Een industriële look is nu populairder dan ooit!

Technische details
  • Solidix materiaal exclusief bij DSM Keukens
  • Sokkels in hoogte regelbaar
  • interieurarchitecten voor een perfecte opvolging
Beschikbaar in deze kleuren

Highlights

DSM Keukens hout
DSM Keukens hout

Sommige materialen zien er van nature heel luxueus uit. Denk bijvoorbeeld aan Solidix. Wil je jouw keuken een klassevolle uitstraling geven? Ga dan voor Solidix, een uitstekende keuze.

DSM Keukens hout

Open kastsystemen in hetzelfde materiaal als je keuken maken van je keuken de centrale leefruimte waar je naar op zoek bent.

Vind een toonzaal

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties. Je kan er rustig en vrijblijvend heel veel inspiratie sprokkelen. Heb je al concretere plannen, vertel ons wat je dromen zijn en we bekijken samen hoe we die best kunnen waarmaken.