Geschiedenis

 

Vakmanschap sinds 1919

 

overdsm.jpg

De roots van DSM Keukens liggen in Nevele. De plek waar de eerste pagina’s van een inspirerend familieverhaal werden geschreven.


Het verhaal van DSM Keukens begon na de Eerste Wereldoorlog in 1919 met de zaak in ijzerwaren en keukengerei die Honoré De Geetere, de overgrootvader van Koen De Schepper, toen in een bescheiden winkel op de markt in Nevele opstartte.

Dertig jaar later nam dochter Antoinette De Geetere de verkoop op zich. Onder haar impuls breidde het productaanbod keukengerei gevoelig uit. Ze stapte in 1958 in het huwelijksbootje met André De Schepper. Het familiebedrijf bleef verder bloeien onder deze tweede generatie.

Antoinette en André krijgen samen een zoon Koenraad De Schepper. Zoon Koen nam het familiebedrijf over samen met zijn echtgenote Fabienne Martens in 1982.

Zij zijn de dag van vandaag nog steeds trotse eigenaars van het succesvol familiebedrijf ‘DSM Keukens’.Hun kinderen Sofie en Tim deden beiden hun intrede in het verhaal. Sofie staat in voor innovatie en marketing, waar Tim zich sinds 2018 ontfermd over de aankoop.

De 4de generatie is klaar om een vervolg te schrijven aan dit succesverhaal en de verdere groei van het familiebedrijf.

 

Familie.jpg