Close

Grandioze
zomeractie!

* Kleur bbq kan verschillen / Bij aankoop van een DSM keuken incl. plaatsing / Vraag naar de voorwaarden in de toonzaal / Actie niet cumuleerbaar met andere acties.

Wat is fijner dan een nieuwe keuken?

Een nieuwe keuken met 6 gratis luxetoestellen*!

Plannen voor een nieuwe keuken? Kom dan zeker langs bij DSM, want bij wijze van extra duwtje in de rug krijg je 6 (jawel 6!) gratis luxetoestellen bovenop je nieuwe keuken.


Het gaat om een koelkast, een vaatwasser, een inductiekookplaat, een stoomoven en een dampkap, stuk voor stuk van onbetwistbare kwaliteitsmerken.


En om het plaatje helemaal af te maken, schenken wij je ook nog ‘ns een top barbecue van Boretti ter waarde van de €559. Je zomer kan niet meer stuk!


Kom snel langs in één van onze toonzalen en ontdek alle mogelijkheden.


Iets wat monochroom is, bestaat uit slechts één kleurtint. Dat er maar één tint wordt gebruikt, betekent niet dat het saai is. Er wordt namelijk wel gevarieerd met bijvoorbeeld materialen en structuren. Alleen de gebruikte kleur blijft hiervoor in de basis hetzelfde.

Deze moderne keuken straalt één en al warmte en gezelligheid uit door het gebruik van houtstructuur in de keukenkasten en kookeiland. Alle keukenkasten zijn greeploos en symmetrisch opgesteld. 

Keuken als statement. Warm hout tinten met structuur met witte hoogglans kasten. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

copyright © 2018 DSM Keukens. All rights reserved.