Nieuw bij DSM

Nieuwe producten, materialen en innovaties in de kijker

Nieuw in de kijker bij DSM Keukens

Een keuken van DSM is niet zomaar een keuken. Bij DSM Keukens heb je keuze uit alle mogelijke stijlen, fronten, afwerkingen, combinaties en keukenaccessoires voor je nieuwe keuken.
Ook DSM blijft innoveren met nieuwe keukenmogelijkheden, nieuwe materialen of nieuwe afwerkingen. Ontdek op deze pagina onze nieuwste innovaties.
Wil je zelf van dichtbij alle mogelijkheden bekijken? Bezoek dan één van onze  toonzalen en bekijk tientallen keukenopstellingen, teken samen met een professioneel keukenstylist je eigen keukenplan in 3D of kom gewoon de gezellige sfeer opsnuiven.
Of ga voor de totaalbeleving in één van onze DSM More-toonzalen in Sint-Martens-Latem of Schoten. Wandel hier door volledige woninginterieurs en bewonder keukens die moeiteloos opgaan in hun omgeving.
Smartglass

Smartglass

Glazen fronten zijn een uitstekend alternatief voor hoogglanslak.

Waarom kiezen voor glas? Heel eenvoudig: glas heeft de hoogste glansgraad, krasvast, UV bestendig, stootvast en onderhoudsvriendelijk. Bovendien is het beschrijfbaar met whiteboard-stiften. Glazen keukenfronten zorgen voor een elegante en hoogwaardige uitstraling.

De voordelen:

- krasbestending
- uv-bestendig
- beschrijfbaar
- hoge afwerkingskwaliteit
- makkelijk te reinigen
- slagvast

Maatwerk in fineer

Omdat iedere boom uniek is krijgt ieder fineerproduct een uniek uitstraling. Het is verkrijgbaar in allerlei kleuren en afwerkingen. Met of zonder noesten, geborsteld of niet geborsteld, etc.

De mogelijkheden zijn oneindig. Ons fineer is bovendien gecertificeerd door FSC en PEFC – organisaties die streven naar verantwoord bosbeheer en de impact op het milieu tegengaan. De voordelen: natuurlijk, uniek, hoogwaardige afwerkingskwaliteit, duurzaam.

Poederlak fineer

Poederlak gecombineerd met fineer

Poederlak is zeer goed bestand tegen krassen, naadloos, waterafstotend en hygiënisch. De productie verloopt met aandacht voor het milieu: zonder emissies of oplosmiddelen. De afwerking is ideaal voor keukenkasten omwille van de designvrijheid, grote keuze in afwerkingen, kras- en slagbestendigheid & bestendigheid tegen hitte en chemicaliën. Verkrijgbaar in een ruim aanbod trendkleuren.
Krasbestendig, hoogwaardige afwerkingskwaliteit, duurzaam, hygiënisch, slagvast, bestand tegen hitte, bestand tegen chemicaliën.
DSM

Fenix

DSM Keukens werkt enkel met innovatieve laminaten met elk hun specifieke eigenschappen. De Fenix heeft een super matte afwerkingslaag en is opgebouwd uit de nieuwste generatie kunstharsen die doormiddel van nanotechnologie aangebracht zijn.

De uitstekende anti-fingerprint eigenschappen maken van Fenix een bijzonder kras-en stootvast materiaal. Onregelmatigheden of glanzende plekken kunnen d.m.v. warmte verwijderd worden waardoor het zeer onderhoudsvriendelijk is.

De voordelen: krasbestendig, hoogwaardige afwerkingskwaliteit, slagvast, makkelijk te reinigen, hygiënisch, anti-vingerafdruk, zachte aanraking uv-bestendig.

Kom alle nieuwigheden zelf ontdekken

Een keuken is het hart van het huis: hier wordt gekookt, gelachen en gepraat. DSM Keukens is volgt de nieuwste technologieën en productiemethodes op de voet.
We blijven voortdurend innoveren op tal van vlakken. Wat het productaanbod betreft, heeft DSM Keukens een enorme keuze aan afwerkingen die nergens anders te vinden zijn.
Ook blijft DSM Keukens timmeren aan het productieproces waarin duurzaamheid en ecologie centraal staan. Kom zelf ontdekken hoe DSM Keukens steeds voorop blijft lopen in één van onze inspirerende toonzalen.

JE DSM KEUKEN IN 5 EENVOUDIGE STAPPEN

Advies: wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies.

Opmeting: een binnenhuisarchitect komt je keuken opmeten.

Definitieve bespreking: alle details van keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

Opvolging: Je krijgt een persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

Genieten: 24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

VIND EEN TOONZAAL

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties. Je kan er rustig en vrijblijvend heel veel inspiratie sprokkelen. Heb je al concretere plannen, vertel ons wat je dromen zijn en we bekijken samen hoe we die best kunnen waarmaken.

Download je DSM inspiratieboek

Landelijk, eigentijds warm of strak modern? Bekijk onze verschillende stijlen, materialen en uitvoeringen

Download