Zwart-wit keuken in modern, klassieke stijl

Zwart-wit keuken in modern, klassieke stijl

Zwart-wit keukens kan je onmogelijk negeren. Hun veelzijdige en gedurfde karakter valt op. Het tijdloze kleurenpalet van zwart-wit keukens vestigt de aandacht op andere elementen in de ruimte. Zoals hier de wijnkoelkast van Miele en de groene accenten van de inkleding. Om het contrast te verzachten werd gekozen voor indirecte verlichting onder de randen van het werkblad in dekton Sirius. De uitvoering van de schuifdeurkast en andere keukenkasten is in direct lak premium wit. De vormentaal is modern, maar de gekozen kleuren geven het ontwerp ook een klassieke, elegante en stijlvolle uitstraling.

3 KEUKENTROEVEN

Designdampkap ‘Mood’ van Novy

Drink een lekker glas wijn aan het zitgedeelte van het keukeneiland

Schuifdeurkast met sfeervolle, indirecte verlichting

JE DSM KEUKEN IN 5 EENVOUDIGE STAPPEN

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies. Al uw vragen worden beantwoord.

Eén van onze 25 keukenstylisten komt bij u thuis en zorgt voor een feilloze opmeting van uw keuken.

Wij laten niets aan het toeval over. Alle details van je keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

We beschikken over een eigen service en opvolgingsdienst. Je persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

En dan is het aan jou. Vanaf nu luidt de boodschap: 24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

VIND EEN TOONZAAL

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties. Je kan er rustig en vrijblijvend heel veel inspiratie sprokkelen. Heb je al concretere plannen, vertel ons wat je dromen zijn en we bekijken samen hoe we die best kunnen waarmaken.

Download je DSM inspiratieboek

Landelijk, eigentijds warm of strak modern? Bekijk onze verschillende stijlen, materialen en uitvoeringen

Download