Witte, gezellige keuken

Witte, gezellige keuken

Met een witte keuken zit je altijd goed. Hoewel wit soms ervaren wordt als een iets koeler kleur, wil dat niet zeggen dat jouw keuken niet warm, licht en gezellig kan zijn. Het voordeel van een wit materiaal is dat het heel eenvoudig te combineren valt. Hier werd gekozen voor een werkblad in een blinkende composiet pure white, maar ook een wit laminaat is een prima alternatief. De U-opstelling is uiterst praktisch en omkadert de ruimte. Een ideale opstelling als je thuis wat minder vierkante meters beschikbaar hebt. Ook het bereiden van maaltijden is er fijn en gemakkelijk. Verplaats de kookpotten meteen van kookvuur naar eettafel. Drink er een goeie kop koffie terwijl je de zondagskrant openslaat of laat de kids er na school hun huiswerk maken. Fijne studieplek, toch?

Met een uitschuifbaar schap kan je gemakkelijk aan het servies en wordt elke hoek goed benut

Stijlvolle, weggewerkte dampkap van Venduro

Prachtige designkraan van Franke in mat wit

Fleur een witte keuken op met vrolijke planten en bloemen

JE DSM KEUKEN IN 5 EENVOUDIGE STAPPEN

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies. Al uw vragen worden beantwoord.

Eén van onze 25 keukenstylisten komt bij u thuis en zorgt voor een feilloze opmeting van uw keuken.

Wij laten niets aan het toeval over. Alle details van je keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

We beschikken over een eigen service en opvolgingsdienst. Je persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

En dan is het aan jou. Vanaf nu luidt de boodschap: 24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

VIND EEN TOONZAAL

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties. Je kan er rustig en vrijblijvend heel veel inspiratie sprokkelen. Heb je al concretere plannen, vertel ons wat je dromen zijn en we bekijken samen hoe we die best kunnen waarmaken.

Download je DSM inspiratieboek

Landelijk, eigentijds warm of strak modern? Bekijk onze verschillende stijlen, materialen en uitvoeringen

Download