Warm minimalisme in houtstructuur keuken

Warm minimalisme in houtstructuur keuken

Met deze keuken ben je klaar voor het alledaagse leven. Een groot, functioneel, effen werkblad in laminaat en keukenkasten met opbergruimte in overvloed. Het werkblad is multifunctioneel. Je kan er niet alleen je maaltijden aan voorbereiden, maar ook gezellig een glas aan drinken of aan tafelen. Voor een industriële uitstraling kan je kiezen voor stoelen in bruin leer. Of smuk je keuken op met een speciaal materiaal zoals deze rugwand in marmerlook. Deze keuken in U-opstelling is ook verkrijgbaar in andere keukenopstellingen en kleurtinten. Kies voor je favoriete stijl en laat je keuken maken op maat van de beschikbare ruimte in je woning.

Designdampkap ‘Mood’ van Novy

Met een praktisch kruidenrek vind je jouw kruiden snel terug

Extravagant detail: rugwand in marmerlook

ANDERE KEUKENS DIE JE MISSCHIEN OOK LEUK VINDT

JE DSM KEUKEN IN 5 EENVOUDIGE STAPPEN

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies. Al uw vragen worden beantwoord.

Eén van onze 25 keukenstylisten komt bij u thuis en zorgt voor een feilloze opmeting van uw keuken.

Wij laten niets aan het toeval over. Alle details van je keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

We beschikken over een eigen service en opvolgingsdienst. Je persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

En dan is het aan jou. Vanaf nu luidt de boodschap: 24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

VIND EEN TOONZAAL

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties. Je kan er rustig en vrijblijvend heel veel inspiratie sprokkelen. Heb je al concretere plannen, vertel ons wat je dromen zijn en we bekijken samen hoe we die best kunnen waarmaken.

Download je DSM inspiratieboek

Landelijk, eigentijds warm of strak modern? Bekijk onze verschillende stijlen, materialen en uitvoeringen

Download