Uitnodigende cottagekeuken met kleurrijke details

Uitnodigende cottagekeuken met kleurrijke details

Uitnodigende cottagekeuken met kleurrijke details

Smaken en kleuren verschillen. En maar goed ook, anders had iedereen dezelfde keuken. In deze moderne variant op de cottagekeuken werd gekozen voor speelse, kleurrijke tegels in fel contrast met de donkere, generfde kastfronten in deepskin-houtlook. De ruimte voelt relaxt aan en nodigt uit om in te koken en in samen te komen met familie en/of vrienden. Om de keuken te doen samensmelten met de rest van de woning werd de stijl doorgetrokken naar een washok vlakbij. Zo is het huishouden doen niet alleen praktisch, maar ook aangenaam.

De kleurrijke tegels op de spatwand geven de keuken persoonlijkheid. Breng de keuken nog meer tot leven met groene accenten

Een washok in het verlengde van de keuken. Praktisch en aangenaam

ANDERE KEUKENS DIE JE MISSCHIEN OOK LEUK VINDT

JE DSM KEUKEN IN 5 EENVOUDIGE STAPPEN

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies. Al uw vragen worden beantwoord.

Eén van onze 25 keukenstylisten komt bij u thuis en zorgt voor een feilloze opmeting van uw keuken.

Wij laten niets aan het toeval over. Alle details van je keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

We beschikken over een eigen service en opvolgingsdienst. Je persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

En dan is het aan jou. Vanaf nu luidt de boodschap: 24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

VIND EEN TOONZAAL

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties. Je kan er rustig en vrijblijvend heel veel inspiratie sprokkelen. Heb je al concretere plannen, vertel ons wat je dromen zijn en we bekijken samen hoe we die best kunnen waarmaken.

Download je DSM inspiratieboek

Landelijk, eigentijds warm of strak modern? Bekijk onze verschillende stijlen, materialen en uitvoeringen

Download