Moderne, cottage keuken in lichte tinten

Moderne, cottage keuken in lichte tinten

Moderne, cottage keuken in lichte tinten

Wit en hout is een kleurenschema dat zich eenvoudig leent voor verschillende stijlen en toepassingen. Waaronder voor deze eigentijdse interpretatie van de cottagekeuken. De frisse, lichte tinten van de materialen en de wandtegels gaan in schoonheid samen. Pastelkleuren die opgaan in wit geven een betoverend effect aan de keuken. Voor het werkblad werd in tegenstelling tot de keukenkasten en de wandtegels gekozen voor een donkere kleur graniet Steel Grey.

JE DSM KEUKEN IN 5 EENVOUDIGE STAPPEN

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies. Al uw vragen worden beantwoord.

Eén van onze 25 keukenstylisten komt bij u thuis en zorgt voor een feilloze opmeting van uw keuken.

Wij laten niets aan het toeval over. Alle details van je keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

We beschikken over een eigen service en opvolgingsdienst. Je persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

En dan is het aan jou. Vanaf nu luidt de boodschap: 24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

VIND EEN TOONZAAL

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties. Je kan er rustig en vrijblijvend heel veel inspiratie sprokkelen. Heb je al concretere plannen, vertel ons wat je dromen zijn en we bekijken samen hoe we die best kunnen waarmaken.

Download je DSM inspiratieboek

Landelijk, eigentijds warm of strak modern? Bekijk onze verschillende stijlen, materialen en uitvoeringen

Download