Licht en nostalgisch landelijk

Licht en nostalgisch landelijk

Licht en nostalgisch landelijk

Deze praktische keuken vormt het kader voor gezellig samen zijn in een landelijke sfeer. De witte kastdeuren zijn voorzien van een mooi 3D-kader dat de keuken een authentieke look geeft. Stalen handgrepen dragen bij tot een feilloze afwerking van de stijl. Zuivere, witte oppervlakken bieden ruimte om jouw eigen stempel te drukken op het design. Ook de kolomkasten in houtstructuur zijn een goede aanvulling op het werkblad in wit laminaat.

JE DSM KEUKEN IN 5 EENVOUDIGE STAPPEN

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies. Al uw vragen worden beantwoord.

Eén van onze 25 keukenstylisten komt bij u thuis en zorgt voor een feilloze opmeting van uw keuken.

Wij laten niets aan het toeval over. Alle details van je keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

We beschikken over een eigen service en opvolgingsdienst. Je persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

En dan is het aan jou. Vanaf nu luidt de boodschap: 24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

VIND EEN TOONZAAL

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties. Je kan er rustig en vrijblijvend heel veel inspiratie sprokkelen. Heb je al concretere plannen, vertel ons wat je dromen zijn en we bekijken samen hoe we die best kunnen waarmaken.

Download je DSM inspiratieboek

Landelijk, eigentijds warm of strak modern? Bekijk onze verschillende stijlen, materialen en uitvoeringen

Download