Exclusieve keuken in parelgrijs mat lak

Exclusieve keuken in parelgrijs mat lak

Exclusieve keuken in parelgrijs mat lak

Geen fan van witte keukens? Dan is grijs een goed alternatief. Tijdloos, eenvoudig te combineren en warm in ondertoon. Dit kleur past bij elke keukenstijl: van warm landelijk of eigentijds tot strak modern. Hoewel grijs nu en dan bestempeld wordt als een saai kleur, zit er weinig waarheid in deze stelling. Met een hele kleurenwaaier aan lichte of donkere tinten en koele of warme ondertonen heb je mogelijkheden in overvloed. Match naar hartenlust met andere kleuren, materialen, texturen en accessoires. Hier werd een uniforme parelgrijze keuken naar een hoger niveau getild met warme tinten zoals de gouden vazen, groene planten en sfeervolle verlichting. Deze tint is bovendien ideaal om een kleinere ruimte visueel open te trekken.

3 KEUKENTROEVEN

Met greeploze kasten en lades ziet je keuken er ordelijk uit

Warme accessoires geven je grijze keuken en aantrekkelijke en exclusieve look

Is koffie een belangrijk onderdeel van je dagritme? Maak het jezelf gemakkelijk en integreer een koffiemachine in je keukenopstelling

JE DSM KEUKEN IN 5 EENVOUDIGE STAPPEN

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies. Al uw vragen worden beantwoord.

Eén van onze 25 keukenstylisten komt bij u thuis en zorgt voor een feilloze opmeting van uw keuken.

Wij laten niets aan het toeval over. Alle details van je keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

We beschikken over een eigen service en opvolgingsdienst. Je persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

En dan is het aan jou. Vanaf nu luidt de boodschap: 24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

VIND EEN TOONZAAL

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties. Je kan er rustig en vrijblijvend heel veel inspiratie sprokkelen. Heb je al concretere plannen, vertel ons wat je dromen zijn en we bekijken samen hoe we die best kunnen waarmaken.

Download je DSM inspiratieboek

Landelijk, eigentijds warm of strak modern? Bekijk onze verschillende stijlen, materialen en uitvoeringen

Download