De moderne keuken combineert functionaliteit en knap design

De moderne keuken combineert functionaliteit en knap design

De moderne keuken combineert functionaliteit en knap design

Een zwart-wit keuken gaat mooi samen met elementen in houtstructuur. Zoals het bargedeelte, dat fungeert als warmtepunt tussen een anders koel zwart-wit thema. De indirecte sfeerverlichting versterkt dit warmtegevoel nog meer. De moderne architectuur ziet er eenvoudig uit, maar de samenstelling van de juiste materialen en details resulteert in een keukenesthetiek waarbij elke keuze een waardevol detail is. We kozen hier direct lak mat zwart en direct lak premium wit voor de keukenkasten en het keukeneiland. Het werkblad is uitgevoerd in Fenix wit.

JE DSM KEUKEN IN 5 EENVOUDIGE STAPPEN

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies. Al uw vragen worden beantwoord.

Eén van onze 25 keukenstylisten komt bij u thuis en zorgt voor een feilloze opmeting van uw keuken.

Wij laten niets aan het toeval over. Alle details van je keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

We beschikken over een eigen service en opvolgingsdienst. Je persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

En dan is het aan jou. Vanaf nu luidt de boodschap: 24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

VIND EEN TOONZAAL

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties. Je kan er rustig en vrijblijvend heel veel inspiratie sprokkelen. Heb je al concretere plannen, vertel ons wat je dromen zijn en we bekijken samen hoe we die best kunnen waarmaken.

Download je DSM inspiratieboek

Landelijk, eigentijds warm of strak modern? Bekijk onze verschillende stijlen, materialen en uitvoeringen

Download