Grandioze Opening in Kuurne

 

       

.

GRANDIOZE OPENING:
NIEUWE TOONZAAL IN KUURNE

Brugsesteenweg 1, 8520 Kuurne

DSM Keukens opent een gloednieuwe showroom in Kuurne met wel 48 showroom keukens. De huidige showroom in Beveren-Leie verhuist aldus naar Kuurne, waar het voormalige gebouw van Orange was. Deze kreeg een volledige make-over en is ongetwijfeld de ‘must-see’ keukentoonzaal van Kuurne en omgeving.

Niettemin krijgt de showroom in Beveren-Leie een nieuwe invulling. De winkel wordt de eerste outlet store van DSM. “We streven ernaar om te blijven innoveren en een persoonlijke én professionele aanpak te garanderen”, vertelt Sofie De Schepper. “Met 17 onderscheidende toonzalen bieden we eindeloos veel mogelijkheden aan, van A tot Z. De gloednieuwe showroom in Kuurne wordt dan ook dé locatie bij uitstek om alle nieuwe keukentrends van 2021 te ontdekken.” Onder het motto ‘het hart van je huis’ wordt de DSM keuken een ontmoetingsplaats voor familie en vrienden. Een multifunctionele ruimte die gezelligheid én functionaliteit uitstraalt.

 

MAAK EEN AFSPRAAK IN EEN VAN ONZE TOONZALEN

Een veilig bezoek gegarandeerd 

Gezien de huidige omstandigheden hechten wij extra veel belang aan jullie gezondheid. DSM Keukens doet er dan ook alles aan om jouw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen.

 

       

.

KEUKENTRENDS: BURNED WOOD & MARMER

Een keuken is het hart van je huis: hier wordt gekookt, gelachen en gepraat. DSM Keukens volgt de nieuwste technologieën en productiemethodes op de voet. We blijven voortdurend innoveren op tal van vlakken. DSM Keukens heeft een enorme keuze aan afwerkingen die nergens anders te vinden zijn. Kom langs & ontdek het zelf!

SmartGlass & Deepskin Houtstructuur

Glazen fronten zijn een uitstekend alternatief voor hoogglanslak. Het is niet alleen krasbestendig, maar ook makkelijk te reinigen.
Vervolgens is Deepskin Rough een innovatief laminaat dat gebruikt wordt voor keukenkasten. Het materiaal is makkelijk afwasbaar, stevig, stoot – en krasvast. Ideaal voor een onderhoudsvriendelijke keuken.

Kasten & Slimme ladeoplossingen

Slimme keukenoplossingen zijn er voor iedereen. Dankzij slimme geoptimaliseerde bergruimte, ingewerkte kasten en ladeoplossingen maken we van de keukenruimte een toegankelijke, veelzijdige en comfortabele plek. Doordat onze onderkasten 85 cm hoger zijn, zorgt dit ervoor dat je tot 15% meer kastruimte hebt. Liever greeploze lades? Dat kan! Bij ‘push-to-open lades opent de lade vanzelf door het gebruik van ‘druksnappers’ met of zonder magneet. Een technisch hoogstandje dus!

Burned Wood & Marmerlook

Echte blikvangers in jouw keuken. Burned Wood is het resultaat van een eeuwenoude ambachtelijke Japanse techniek, vooral bekend als shou sugi san.
Deze techniek is zeer stijlvol in combinatie met marmer. Er is namelijk geen nabehandeling nodig en het is erg duurzaam. Ben je een master chef in de keuken en wordt jouw keuken intensief gebruikt? Kies dan voor een keramiek of dekton werkblad in marmerlook. Dezelfde uitstraling, maar minder gevoelig aan zuren en krassen. Een win-win dus!