DSM MORE

DSM More: ontdek jouw keuken zoals hij zou zijn

MORE inspiratie

Je droomt over een nieuwe keuken en je wilt alle duizenden mogelijkheden ontdekken die mogelijk zijn als keukencombinatie. Je wilt spelen met verschillende stijlen, kleuren en materialen. En je wilt dat je keuken in harmonie is met de rest van je interieur.
Beleef DSM More in de toonzalen van Schoten en Sint-Martens-Latem: toonzalen die ook beleveniscentra zijn. Wandel door volledige woninginterieurs en bewonder keukens die moeiteloos opgaan in hun omgeving.
DSM More, da's de ultieme vorm van keukeninspiratie. Da's precies wat je zoekt als je denkt aan een nieuwe keuken.

Banner

Banner

Banner

Banner

DSM More toont keukens geïntegreerd in living units

DSM More toont keukens geïntegreerd in living units. In de fonkelnieuwe showrooms in Schoten en Sint-Martens-Latem krijg je niet alleen de beste ideeën voor de keuken van je leven; je ziet ook concreet hoe die keuken optimaal zou kunnen versmelten met andere ruimtes tot een cool geheel.

Dat gebeurt door het slim doortrekken van de look & feel van een keuken naar de aanpalende ruimtes dankzij matching meubilair, de juiste belichting en op maat uitgewerkte extra elementen. Ruimtes worden op die manier groter en multifunctioneler. Dezelfde consequent aangehouden stijl zorgt ook voor mooie rustgevende perspectieven.

Beleef in Schoten en Sint-Martens-Latem je droomkeuken - en MORE

In onze DSM More showrooms wandel je als het ware binnen in volledig ingerichte mini-appartementen, telkens vormgegeven vanuit de keuken als epicentrum.
Hier kan je concreet opgeleverd zien hoe verschillende keukenstijlen en opstellingen organisch overvloeien in andere ruimtes tot een stijlvol geheel.
In onze DSM More-toonzalen kan je niet alleen verliefd worden op de keuken van je leven; je krijgt ook een maximum aan inspiratie, een professioneel keukenplan op maat en veel handige tips om je nieuwe keuken te integreren met 1 of meerdere andere ruimtes van je interieur.

DSM MORE INSPIRATIE

Banner

PLAN VOORAF JE BEZOEK EN BELEEF MORE

Ontdek DSM More met je eigen keukenstylist

Laat ons weten wat je wil van je keuken: ons team staat klaar met veel ervaring, concrete tips en een keigoed plan helemaal aangepast aan je specifieke wensen en budget.
Wil je je keuken graag integreren met je andere ruimtes? Dan kan je bij DSM Keukens terecht voor de beste oplossingen. Eenmaal je stijl beslist en je keuken gekozen, kan je bovendien ook de bijpassende meubels, belichting en interieurelementen uit de corners aankopen aan zeer gunstige voorwaarden.
Dat is onze extra DSM service helemaal voor jou. Ook op maat gemaakte extra interieurelementen uit dezelfde materialen als je keuken zijn perfect mogelijk. Kortom: we halen alles uit de kast om je overgelukkig te maken met je nieuwe keuken.

JE DSM KEUKEN IN 5 EENVOUDIGE STAPPEN

Advies: wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies.

Opmeting: een binnenhuisarchitect komt je keuken opmeten.

Definitieve bespreking: alle details van keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

Opvolging: Je krijgt een persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

Genieten: 24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

VIND EEN TOONZAAL

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties. Je kan er rustig en vrijblijvend heel veel inspiratie sprokkelen. Heb je al concretere plannen, vertel ons wat je dromen zijn en we bekijken samen hoe we die best kunnen waarmaken.

Download je DSM inspiratieboek

Landelijk, eigentijds warm of strak modern? Bekijk onze verschillende stijlen, materialen en uitvoeringen

Download