DSM MORE

Ontdek DSM More

Voor maximale keukeninspiratie en MORE moet je in Schoten zijn: de eerste Experience Toonzaal van België. Wandel door mini-appartementen en beleef keukens die stijlvol geïntegreerd zijn in verschillende types interieurs.
Moderne keukens matchen steeds meer met de rest van een interieur. De keukentrend van vandaag heet dan ook fusie. De keuken blijft de centrale plek om te kokkerellen, te eten en gezellig samen te zijn maar daar gebeurt tegenwoordig meer. De laptop heeft er een plek, we moeten er met de collega’s eens kunnen overleggen bij een goeie kop koffie en de kinderen willen er hun ding kunnen doen. Eten kan ook best gezellig op de bank. We zien functies versmelten en in het verlengde daarvan ook stijlen.

Je keuken zoals hij zal zijn

Gedaan met hokjesdenken. De moderne keuken wordt MORE en vloeit harmonisch over naar de andere woonruimtes. Kleuren, materialen en design worden doorgetrokken tot een stijlvol ruimtelijk geheel. Dit kan uitgebreid gaan met extensies vanuit de keuken als epicentrum naar alle andere ruimtes tot zelfs outdoor naar terras en tuin toe. Maar het mooi doortrekken van een keukenstijl kan ook perfect alleen naar living of bureau of washok, al naargelang de indeling van een woning en de wensen van de huisgenoten. In de nieuwe DSM toonzaal in Schoten kan je 6 verschillende MORE concepten komen bekijken uitgewerkt in grote living units.

DSM More toont keukens geïntegreerd in living units

DSM MORE toont keukens geïntegreerd in living units. In de fonkelnieuwe showroom in Schoten krijg je niet alleen de beste ideeën voor de keuken van je leven; je ziet ook concreet hoe die keuken optimaal zou kunnen versmelten met andere ruimtes tot een cool geheel. Dat gebeurt door het slim doortrekken van de look & feel van een keuken naar de aanpalende ruimtes dankzij matching meubilair, de juiste belichting en op maat uitgewerkte extra elementen. Ruimtes worden op die manier groter en multifunctioneler. Dezelfde consequent aangehouden stijl zorgt ook voor mooie rustgevende perspectieven.

Beleef in Schoten je droomkeuken - en MORE

In onze nieuwe showroom worden 6 DSM MORE keukens gepresenteerd in 6 verschillende stijlen in 6 aparte corners van maar liefst 50m². Je wandelt als het ware binnen in volledig ingerichte mini appartementen telkens vormgegeven vanuit de keuken als epicentrum. Hier kan je concreet opgeleverd zien hoe verschillende keukenstijlen en opstellingen organisch overvloeien in andere ruimtes tot een stijlvol geheel. In Schoten kan je niet alleen verliefd worden op de keuken van je leven. Je krijgt ook maximum inspiratie, een keigoed plan en veel handige tips om je nieuwe keuken te integreren met 1 of meerdere andere ruimtes van je interieur als je dat wenst.

De keuken van weleer bestaat niet meer

Wat we vandaag de dag verwachten van een keuken is een heel ander verhaal dan de keuken van vroeger. In de naoorlogse periode doet de moderne keuken haar intrede. Gezinnen poseren fier naast hun gloednieuwe koelkast. Glimmende elektrische apparaten maken vanaf nu het koken een pak makkelijker. Tot diep in de jaren ’60 blijft de keuken een aparte ruimte waar alles draait om maaltijden bereiden. De jaren ’80 zijn een keerpunt. Materiële welvaart is een feit. Beleven wordt belangrijk.
Mensen willen reizen, plezier maken en samen genieten. Ook thuis. De drang naar quality time vertaalt zich in nieuwe keukenconcepten. De focus verandert van de puur functionele werkkeuken naar de feelgood keuken. Het hele gezin maar ook vrienden en gasten scharen zich gezellig rond kookeilanden en schuiven bij aan lange tafels en banken. De keuken krijgt een sociale dimensie. Design wordt belangrijk.

De moderne keuken haalt MORE uit minder

De keuken van nu stretcht en versmelt visueel met 1 of meer andere ruimtes tot een grotere multifunctionele ruimte. Dat is de manier waarop we de dag van vandaag graag wonen en leven. Zo halen we ook meer ruimte uit minder woonoppervlakte. Niemand woont, leeft of werkt nog graag in kleine besloten kamertjes. Perspectief en vergezicht vinden we allemaal fantastisch en rustgevend. Nog mooier wordt het als binnen ook in extensie staat met buiten en de keuken als het ware natuurlijk doorloopt naar terras en groen. Dit kan door de stijl van de keuken ook door te trekken naar buiten.

MORE stelt hoge eisen aan onze keukendesigners

Als ruimtes samensmelten en concepten doortrekken vanuit de stijl van de keuken, moet dieper nagedacht worden over zowel de keuken als de rest van de ruimte. We willen het graag gezellig maken in een mooie design maar ook praktisch tot in de details. Dat kan door sterke vormgeving die zorgt voor de juiste mix van kleuren, materialen en interieurelementen.
Als marmer van je werkblad een rappel krijgt met marmer van tafeltjes en de kleuren van je muren en meubels mooi matchen met je keuken. Ook de juiste opstelling van direct en indirect licht doet wonderen. Huisgenoten groot en klein gaan ook verschillende.dingen willen doen in de keuken op verschillende momenten van de dag en dat vraagt dan weer om slimme functionele en ergonomische oplossingen.

STIJLEXTENSIE

Keuken en woonkamer worden dikwijls als 1 geheel bekeken. Daarom wordt bij het ontwerp steeds vaker gestart vanuit de keuken om dan dezelfde stijl door te trekken naar de woonkamer en eventueel andere delen van het huis.

ERGONOMIE EN MAATWERK

Ontworpen op maat voor maximaal comfort volgens voorkeuren, lichaamslengtes en situaties van gezinnen en al wie hen lief is. De toegenomen aandacht voor ergonomie in flexibele keukenconcepten vraagt om doorgedreven vakmanschap en maatwerk.

FUNCTIONELE DESIGNS

Handige oplossingen moeten ervoor zorgen dat de keuken voor alle huisgenoten groot en klein een andere invulling kan krijgen op verschillende momenten van de dag.

INTEGRATIE VAN JE KEUKEN KAN NU VOORDELIG MET DSM MORE

Laat ons weten wat je wil van je keuken. Ons team staat klaar met veel ervaring, concrete tips en een keigoed plan helemaal aangepast aan je specifieke wensen en budget. Wil je je keuken graag integreren met je andere ruimtes ? Dan kan je bij DSM terecht voor de beste oplossingen. Eenmaal je stijl beslist en je keuken gekozen kan je bovendien als je dat wenst de bijpassende meubels, belichting en interieurelementen uit de corners aankopen aan zeer gunstige voorwaarden. Een extra DSM service helemaal voor jou. Ook op maat gemaakte extra interieurelementen uit dezelfde materialen als je keuken zijn perfect mogelijk. Kortom : we halen alles uit de kast om je overgelukkig te maken met je nieuwe keuken.

DSM MORE INSPIRATIE

PLAN VOORAF JE BEZOEK EN BELEEF MORE