DSM viert 100ste verjaardag

DSM Keukens en Bauknecht

vieren hun 100-jarig bestaan

DSM Keukens en Bauknecht vieren hun 100-jarig bestaan met een waanzinnige korting op keukenmeubilair en toestellen. Bovenop deze actie krijg je van ons als verjaardagsgeschenk een blender, broodrooster en keukenrobot van Kitchenaid in één van onze 15 toonzalen*

*Deze actie is enkel geldig bij aankoop van een DSM keuken met een set van minimum 5 Bauknechttoestellen waaronder 1 toestel uit collectie 11. Voor meer info, vraag naar de voorwaarden in uw dichtsbijzijnde toonzaal. Actie niet cumuleerbaar met andere acties.

overzicht dsm

What's new?

Wil je graag dat jouw keuken uitblinkt met de laatste trends op de keukenmarkt? Laat je verrassen door de nieuwste keukentrends in onze toonzalen. Of jouw voorkeur nu uitgaat naar strak modern, eigentijds of warm landelijk - samen stellen we een keuken samen volledig op maat. Een keuken, waar je jouw hele leven lang in kan genieten.

Geniet nu van deze actie en bezoek één van onze toonzalen

Glazen deuren

Een van de nieuwste trends in keukenland is de trend van de glazen deuren. Design en heel stijlvol. Het nadeel is dat ze niet overal te vinden zijn, wat ze meteen nog wat exclusiever maakt. Niet getreurd: je kan ze vanaf heden vinden in alle toonzalen van DSM Keukens.

Geniet nu van deze actie en bezoek één van onze toonzalen

kast keuken
lades

Het geheim van lades

Lades zijn om heel wat redenen zeer praktisch en gebruiksvriendelijk. Zo heb je bijna de helft meer opbergruimte dan in een traditionele keukenkast, je loopt niet langer het risico de achterste voedingswaren in je kast te vergeten en je kan ze volledig naar wens personaliseren met diverse indelingssystemen

Geniet nu van deze actie en bezoek één van onze toonzalen