3D Keuken Planner

3D KEUKENPLANNER

Je weet al precies hoe je keuken er moet uitzien en wil ‘m meteen zelf uittekenen, tot in het kleinste detail? Dat kan met onze handige 3D-keukenplanner. Snel, makkelijk, en gewoon in je eigen vertrouwde omgeving. Ga meteen aan de slag!

3 STAPPEN NAAR JOUW NIEUWE KEUKEN

1. BUDGET

Bepaal eerst hoeveel je kan of wil uitgeven aan je nieuwe keuken. DSM biedt een ruime keuze aan keuken in alle mogelijke prijsklassen. Kom gerust ‘ns rondkijken in één van onze toonzalen of laat je inspireren door het keukenaanbod op onze website. Zo heb je meteen een idee van de stijl, materialen en uitvoering die passen binnen jouw budget.

2. RUIMTE

De keuze van je nieuwe keuken hangt ook af van je beschikbare ruimte. Heb je plaats voor een kookeiland of ga je voor een wandmodel? Wil je een compacte, functionele keuken of droom je van een echte leefkeuken met een gezellige eethoek? Samengevat: bekijk hoeveel plaats en welke mogelijkheden je hebt. Maar misschien kan er wel meer dan je denkt? Maak daarom een ruwe situatieschets en breng die mee bij jouw bezoek aan onze showroom.

3. UITZICHT

Jouw partner ziet graag die rustieke handgrepen, maar jij zweert bij greeploos? Jij houdt van tijdloos, maar je kinderen gaan voor hip? Het is altijd een goed idee om de dingen vooraf grondig met elkaar door te praten. Je komt er maar niet uit? Vraag dan gerust advies aan onze keukenadviseurs. Die helpen je graag en mét de glimlach.

3D KEUKENPLANNER

MEER INSPIRATIE NODIG?

Download je DSM inspiratieboek

Landelijk, eigentijds warm of strak modern? Bekijk onze verschillende stijlen, materialen en uitvoeringen

Download